Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op 44 94 22 22
GUIDE

UVmastercare

UVmastercare – for klinikker og konsultationsrum

Total dekontaminering af rummet på 4 minutter

UVmastercare er den mest kraftfulde anti-virus løsning på markedet. På få minutter kan du ved hjælp af lette og mobile UV-C lamper fjerne 99,99 % af virusbelastningen fra COVID-19 i dine lokaler. Hermed øger du dine patienters og ansattes sikkerhed markant uden at det arbejdsmæssige flow forstyrres.

  Sundhedssektoren er ekstra udsat for kontamination

  Inficerede patienter kan være bærere og derfor transmittere virussen uden at opleve nogen symptomer.

  Covid-19 overføres af mikrodråber og spyt, enten ved direkte eller indirekte projektion. Hoste, sang og tale er de vigtigste kilder til virusspredning, og undersøgelser viser, at coronavirus bliver hængende i den luft, vi udånder. Tandpleje genererer fx ofte en stærk aerosol, som potentielt er inficeret med det nye coronavirus. Da denne aerosol kan have en rækkevidde på 6 meter og være aktiv i flere timer, medfører det en omfattende forurening af luft, gulv og overflader.

  Køb UVmastercare her 

  UVmastercare

  Langt mere effektiv end UVC luftrensningssystemer

  Ingen luftrensningssystemer + UVC har, selv ved høj hastighed, en hurtig dekontamineringseffekt.  Den behandlede luft blandes løbende med forurenet luft, og selv hvis gennemstrømningen svarer til 40 gange volumen (m3) af din praksis vil rensningen tage minimum 30 minutter. Der vil stadig være ubehandlede luftlommer i lokalet, og overflader og gulv bliver ikke behandlet.

  I modsætning hertil sørger UV-C-lamperne i UVmastercare-systemet for en direkte og effektiv rensning af den omgivende luft og en total desinfektion af gulve og overflader på få minutter.

  Nem betjening og ingen vedligeholdelse

  UVmastercare systemet UVcare344 inkluderer en UVMaster172 og en UVSlave172. Systemets højeffekt Amalgam-lamperne (172 w) sikrer, at UV-C med en bølgelængde på 254 nm hurtigt absorberes af patogenets RNA og ødelægger dette. 

  Køb UVmastercare her 

  UVmastercare – for klinikker, konsultationer, sygehuse etc.

  Arbejdsprocessen med UVmastercare

  1. Placer UVMaster172 og UVSlave172 det ønskede sted i rummet.

  2. Tilslut systemet til en stikkontakt og drej tændingsnøglen - et grønt lys tændes, og displayet viser den programmerede behandlingstid

  3. Ved opstart skifter indikatoren til orange, og en 30 sek. ”nedtælling” vises og starter med et hørbart signal (gentagne bip).

  4. Forlad rummet og følg desinfektionen ved hjælp af fjernbetjeningsdisplayet, som signaliserer afslutningen af ​​behandlingen og giver dig mulighed for at stoppe behandlingen når som helst.

  UV-C stråling er skadeligt for øjnene, og bevægelsesdetektorer sikrer derfor, at ingen mennesker bliver eksponeret

  Normalt vil den eneste vedligeholdelse af UVmastercare systemet bestå i at erstatte en UV-C pære efter længere tids brug.

  Botveds eksperter hjælper dig godt i gang

  Som du kan se, er UVmastercare en utrolig enkel ”plug-and-play” løsning, der virker effektivt i alle rum.

  Effekten kan dog maksimeres gennem en strategisk positionering af UVMaster172 og UVSlave172 – og det hjælper vores eksperter dig selvfølgelig med.

  Kontakt Botved på tlf. 44 94 22 22 eller mail info(att)botved.dk for en demo af UVmastercare og/eller et uforbindende tilbud. 

  Køb UVmastercare her 

  ­­­­­­­­­­­­­­­­

  Ring mig op

  Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

  Interesser

  Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.