Gå til hovedindhold
GUIDE

Tilgængelighed

Adgang for alle

Når der skal sikres adgang til en bolig, virksomhed eller institution for personer med nedsat bevægelighed, er der en række forskellige løsninger at vælge imellem. Hvilken løsning eller kombination, der egner sig bedst, afhænger primært af bygningens konstruktion og brugerens kondition, fx om der er tale om en kørestolsbruger.

Thumbnail
Thumbnail

Løsninger

Hos Botved har vi et bredt udvalg af løsninger til at sikre adgang til en bygning både via udendørs og indendørs lifte. Disse løsninger er opdelt i følgende hovedkategorier:

Kabinelifte

Kabinelifte - også kaldet elevatorlifte eller platformselevatorer - fragter brugerne fra en etage til en anden i en lukket kabine. Den enkle modulopbygning gør dem til et konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle elevatorer, og en ideel løsning til at sikre øget tilgængelighed på fx skoler, kontorer, offentlige institutioner og i beboelsesejendomme.

En kabinelift kræver et minimalt indgreb i bygningen, når den skal installeres. Elevatoren har sin egen skakt og kræver kun en grubedybde på 75 mm. samt en overhøjde på 2400 mm. Kabineliften kan også placeres direkte på stabilt underlag med en lille rampe.

Platformslifte

Platformslifte har den store fordel, at de som hovedregel kan installeres med begrænsede bygningsmæssige ændringer, fx direkte på gulvet uden elevatorgrav. De udgør dermed et konkurrencedygtigt alternativ til en konventionel elevator.

Platformslifte kan skræddersys til bygningen og formålet - fx vare- og/eller persontransport. De fås desuden med varieret løftekapacitet og i mange forskellige størrelser.

Trappelifte

Tilgængelighed for alle til offentlige og private bygninger er ofte et spørgsmål om at finde plads, hvor den ikke er. Botveds trappelifte er designet til kørestolsbrugere og øvrige personer med nedsat mobilitet, og kan installeres på minimal plads såvel indendørs som udendørs. 

Trappeliftene er konstrueret med en optimal stivhed og stabilitet, så monteringen udføres nemt og hurtigt med få fastgøringspunkter og uden større bygningsindgreb.

Godslifte

Botveds godslifte er solide platformslifte, der er udviklet og designet til at bære tunge byrder - helt op til 1000 kg. 

De fleksible dimensioner gør, at vi kan designe vores godslift-løsninger til alle former for miljøer - private og kommercielle bygninger, butikker, kontorer, hoteller, restauranter, fabrikker, skoler osv.  

De fleste godslifte kan gulvmonteres uden en elevatorgrav og leveres med en præfabrikeret skakt lavet af enten stål- eller laminerede sikkerhedsglas-paneler. 

Kontakt vores eksperter for rådgivning

Brian Schultz
Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.
Tlf:
44 50 37 79
Mads Peter Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer.
Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.
Tlf:
40 30 37 37
Mette Poulsen
Salgs supporter når du skal købe en lift. Mette holder, hvad vores sælgere lover.
Tlf:
44 50 37 47
Nicolai Hwiid Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Nicolai kører på Sjælland.
Tlf:
44 50 37 41

Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

Interesser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.