Gå til hovedindhold
GUIDE

Rollatorer

Multifunktionel transportstøtte

En god og brugervenlig rollator skal først og fremmest have en lav vægt og en solid konstruktion samt den korrekte afbalancering med store hjul foran og små bagtil for at sikre som sikre god stabilitet og manøvredygtighed. Vores rollatorer er herudover designet med en række lækre detaljer som direkte bremseklodser, der gør dem nemme og sikre at bruge.

Vi har specialudviklede modeller for både indendørs og udendørs brug.

Indendørs rollator

Hvis du leder efter en rollator, som er nem at manøvrere og nem at bruge indendørs i mindre rum, er Let's Go et oplagt valg. Rollatoren giver dig solid støtte dagen igennem, fx når du skal ud af sengen om natten - og den aftagelige bakke gør det nemt at medbringe en tallerken og en kop kaffe. Du kan bruge Let's Go både til servering og som spisebord. Som tilbehør kan du få en praktisk tekstilkurv i to størrelser, der fungerer som et godt supplement til bakken.

Læs mere om vores indendørs rollatorer!

Ring mig op

Udendørs rollator

Let's Go Out er prisbelønnede, udendørs rollatorer i et unikt design, der giver dig en fantastisk manøvredygtighed samtidig med en høj stabilitet.

Rollatoren vejer kun 6,1 kg og er let at folde sammen og ud igen. De elegante, store forhjul gør det nemt at dreje og passere dørtrin og fortovskanter. Baghjulene er forsynet med en fender, der beskytter dit tøj mod snavs og vand fra hjulene. Den chokabsorberende suspension på baghjulet giver en jævn kørsel på enhver overflade. Let's Go Out har desuden et ergonomisk designet gummihåndtag, der er justerbart mellem 78-96 cm, så du kan indstille det i præcis den højde, der passer til dig. Herudover fås en praktisk taske i sort canvaslærred som tilbehør.

Læs mere om vores udendørs rollatorer!

Kontakt en af vores specialister for rådgivning

Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

Interesser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.