Gå til hovedindhold

Om Botved

Noget om hvad vi laver og hvorfor

A/S A. P. Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol, på toilettet osv. Vi er ikke de største på markedet, men vi vokser hurtigere end vores konkurrenter. Måske fordi vi sælger og behandler vores produkter, som om vi skulle bruge dem selv. Og så har vi en indædt tro på, at en ligefrem omgangstone og en telefon, der altid bliver taget, får det bedste frem i folk.

Thumbnail

Derfor hedder vi Botved

Navnet kommer fra Anders Peter Botved, der var militær flyverkaptajn og grundlagde virksomheden i 1930. Men først begik han som den første det vovestykke i 1926 at flyve fra København til Tokyo og retur i en Fokker CV biplan. I det civile var A. P. Botved en kendt og respekteret producent og handelsmand, og da han i 1961 forlod virksomheden, solgte den trykkerimaskiner samt store vaskemaskiner til hospitaler.

I 1984 overtog Poul Poulsen, der havde været ansat som ingeniør siden 1966, og salget af hjælpemidler begyndte at tage fart. Denne udvikling skærpedes yderligere efter sønnen Mads Peter Poulsen i 1994 satte sig i chefstolen for familievirksomheden. I dag har A/S A. P. Botved en stærk og klar profil inden for forhandling af lifte og hjælpemidler til pleje- og hospitalssektoren samt private.

Thumbnail

Hvor går grænsen for miljøhensyn?

Man skal overholde loven, værne om miljøet og i det hele taget tænke sig om. I den forstand adskiller Botved sig næppe fra så mange andre virksomheder. Men hvor går grænsen for, hvornår økonomi eller teknik vejer tungere end hensynet til miljøet? Hos Botved har vi ingen forkromet miljøpolitik, men den grundholdning, at vi stiller samme krav til vores produkter, som hvis vi skulle bruge dem selv. Den er udvidet med et sæt regler, som skal sikre, at vi gør vores for at mindske den del af miljøbelastningen, som vi er i stand til at øve indflydelse på.

Thumbnail

Kan tingene glide med et smil, så tager vi det med

Hvad skaber ånden i et firma? Er det frihed under ansvar? Svar på tiltale? Lysten til at gøre en forskel? Vejen til drømmejobbet er muligvis ikke brolagt med uopfordrede ansøgninger, men hvis du mener at have noget at byde på, så start med at sælge dig selv og vedlæg dit c.v.

Se vores ledige stillinger her
Thumbnail

Mere end en årlig rejemad

Et aktieselskab øverste ledelse er bestyrelsen. Det siger loven, så nogen kan stilles til ansvar for årsregnskabet. I Botved går vi mere konstruktivt til værks og stiller krav om engageret samspil. Det hjælper selvfølgelig, at Botved er 100 % familieejet. Claus Bretton-Meyer bestyrelsesformand cbmbotved.dk

Thumbnail

Mød Mads Peter Poulsen

Mads Peter Poulsen (1964) er administrerende direktør for A. P. Botved. Han er HD-R fra Handelshøjskolen i København, uddannet revisor og var for rigtig mange år siden på det danske svømmelandshold. Mads bor i Hellerup sammen med Karina Colding og Gabriel, Mathilde og Kristoffer.

Thumbnail

Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

Interesser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.