Gå til hovedindhold

KwickScreen

Form rummet efter behov

KwickScreen gør ruminddelingen fleksibel og sikrer privatlivets fred. De printede skærmvægge kan afrundes, sammenfoldes og transporteres så let som ingenting. Samtidig skaber de smukke dekorationer ro og helbredende sanseoplevelser for beboere og patienter.

Thumbnail

Lynhurtig transformering

KwickScreen gør det betydeligt nemmere at tilpasse de fysiske rammer til de stadigt skiftende krav og behov. Du kan på få minutter oprette private arbejdsområder til forskellige formål, fx opdeling mellem dialysepatienter, interimistiske simulationsrum til undervisning (ambulance, hjerterum etc.) eller afskærmning af patienter på gangene.

Se detaljerede casestudier med eksempler på de mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Hygiejne og infektionskontrol

KwickScreens rengøringsvenlige skærmflader er designet med hygiejne- og infektionskontrol i tankerne. Sammenlignet med gardiner og foldeskærme er det betydeligt nemmere at holde et sterilt miljø.  KwickScreen rengøres nemt og hurtigt ved dampning eller tørring på daglig basis og kan holdes hygiejniske med minimal indsats.

Desuden kan skærmfladerne let udskiftes – fx på grund af slid eller anvendelse til et andet formål/lokale.

KwickScreen er blevet attesteret for infektionskontrol:

Realistiske simuleringsscenarier

Lad os hjælpe dig med yderligere information

Ring mig op

Simuleringsscenarier

Med KwickScreen-partitionsskærme kan du nemt, hurtigt og billigt oprette troværdige træningsmiljøer. Scenarierne kan også hurtigt udskiftes på stedet, så du undgår at skulle bruge store lokaler eller flere lokaliteter til undervisningen. Omvendt er opbevaring og transport af KwickScreen så let og minimalt pladskrævende, at du hurtigt kan flytte simuleringstræningen mellem forskellige lokaliteter.

Bedre patientoplevelse

En kæmpe fordel ved KwickScreen skærmvæggene er, at de udskiftelige dekorationer kan afstemmes efter situationen og brugerne: plejehjem, fødeafsnit, psykiatriske afdelinger, kontorer etc. Det store udvalg af lyse, farverige og legende prints er fx perfekte til det pædiatriske område. Udover tegneserier har vi en række interaktive designs, der opfordrer børnene til at engagere sig i motiverne og tager deres tanker væk fra behandlingsprocessen. Når forældrene opholder sig hos deres barn sikrer KwickScreen værdigheden og privatlivet, hvis barnet fx skal tilses om natten.
Thumbnail

Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

Interesser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.