Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op 44 94 22 22

KwickScreen

Form rummet efter behov

KwickScreen gør ruminddelingen fleksibel og sikrer privatlivets fred. De printede skærmvægge kan afrundes, sammenfoldes og transporteres så let som ingenting. Samtidig skaber de smukke dekorationer ro og helbredende sanseoplevelser for beboere og patienter.

 

Køb KwickScreen

Kwickscreen - hurtig transformering

Lynhurtig transformering

KwickScreen gør det betydeligt nemmere at tilpasse de fysiske rammer til de stadigt skiftende krav og behov. Du kan på få minutter oprette private arbejdsområder til forskellige formål, fx opdeling mellem dialysepatienter, interimistiske simulationsrum til undervisning (ambulance, hjerterum etc.) eller afskærmning af patienter på gangene.

 

Hygiejne og infektionskontrol

KwickScreens rengøringsvenlige skærmflader er designet med hygiejne- og infektionskontrol i tankerne. Sammenlignet med gardiner og foldeskærme er det betydeligt nemmere at holde et sterilt miljø.  KwickScreen rengøres nemt og hurtigt ved dampning eller tørring på daglig basis og kan holdes hygiejniske med minimal indsats.

Desuden kan skærmfladerne let udskiftes – fx på grund af slid eller anvendelse til et andet formål/lokale.

KwickScreen er blevet attesteret for infektionskontrol:

Realistiske simuleringsscenarier

Lad os hjælpe dig med yderligere information

Karin V. Jørgensen
Salgsbackup med fokus på hjælpemidler, prøver at holde det vores sælgere lover
Tlf:
25 18 77 24
Line Gry Jepsen
Erfaren sygeplejerske som varetager vores rehab specialkonsulentopgaver og har ansvar for vejledning vedr. hjælpemidler på Fyn og i Sønderjylland.
Tlf:
44 50 37 51
Stine Moisgaard Bramming
Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede. Hun dækker både Storkøbenhavn og Sjælland.
Tlf:
44 50 37 48
Thea Træholt Johansen
Som fysioterapeut med kandidatgrad i teknoantropologi har Thea en solid indsigt i at finde de løsninger, der bedst imødekommer behovet og gør mennesker selvhjulpne. Thea kører i Jylland.
Tlf:
25 18 77 57
Ulrik Larsen
Ulrik er uddannet fysioterapeut og har stor erfaring med alle typer af hjælpemidler - med særlig ekspertise i hygiejneprodukter. Han dækker Amager, København, Frederiksberg samt syd- og vest sjælland.
Tlf:
44 50 37 49

Ring mig op

Simuleringsscenarier

Med KwickScreen-partitionsskærme kan du nemt, hurtigt og billigt oprette troværdige træningsmiljøer. Scenarierne kan også hurtigt udskiftes på stedet, så du undgår at skulle bruge store lokaler eller flere lokaliteter til undervisningen. Omvendt er opbevaring og transport af KwickScreen så let og minimalt pladskrævende, at du hurtigt kan flytte simuleringstræningen mellem forskellige lokaliteter.

Se forskellige former for simulations-cases her:

Bedre patientoplevelse

En kæmpe fordel ved KwickScreen skærmvæggene er, at de udskiftelige dekorationer kan afstemmes efter situationen og brugerne: plejehjem, fødeafsnit, psykiatriske afdelinger, kontorer etc. Det store udvalg af lyse, farverige og legende prints er fx perfekte til det pædiatriske område. Udover tegneserier har vi en række interaktive designs, der opfordrer børnene til at engagere sig i motiverne og tager deres tanker væk fra behandlingsprocessen. Når forældrene opholder sig hos deres barn sikrer KwickScreen værdigheden og privatlivet, hvis barnet fx skal tilses om natten.
Kwickscreen - Bedre patientoplevelse

Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

Interesser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.