Gå til hovedindhold
GUIDE

Glidelagener

Thumbnail

Forskellige typer af glidelagener

Der findes forskellige versioner af glidelagener til hhv. kørestol og seng.

Den korte udgave har påsyede lommer til at skubbe lagenet med og bruges hovedsagelig til at lette placeringen af løftesejlet i en kørestol eller under brugerens ben.

Den lange version af glidelagenet har øjer på den øverste kant, som fastgøres til sengen, så der kun er behov for to hjælpere til trækker sejlet på plads under en liggende bruger.

Få skiftet til at glide nemmere

Et glidelagen er et effektivt værktøj til at lette påføringen af løftesejl - især ved meget tunge brugere, smertefølsomme eller brugere med kontrakturer. Det kan også bruges til at lette kortere flytninger i sengen eller mellem to senge. Metoden kræver ikke, at patienten bliver drejet i sengen.

Glidelagenet er fremstilles i et lavfriktionsmateriale af høj kvalitet, der sikrer en god glidevirkning selv efter langvarig brug. Som følge af den stærkt nedsatte friktion mellem underlag og bruger glider sejlet lettere på plads.

Thumbnail

Download vejledning med unikke arbejdsmetoder

- sådan anvender du glidelagener

Ring mig op

Rådgivning - kontakt vores eksperter

Christina G. Bavnbæk
Teknisk salgssupporter, uddannet fysioterapeut. Christina holder, hvad vores sælgere lover.
Tlf:
44 50 37 43
Jacob Wibroe
Jakob er uddannet ergoterapeut og Botveds projekt- og uddannelsesansvarlige indenfor rehabilitering og arbejdsmiljø. Desuden står han for de større loftliftprojekter øst for Storebælt.
Tlf:
44 50 37 44
Thea Træholt Johansen
Som fysioterapeut med kandidatgrad i teknoantropologi har Thea en solid indsigt i at finde de løsninger, der bedst imødekommer behovet og gør mennesker selvhjulpne. Thea kører i Jylland.
Tlf:
44 50 37 57
Få nyheder fra Botved