Gå til hovedindhold

Siddemaskiner med unik tilpasning til kroppens behov

Med de nye SidBedre modeller tager det under et minut at justere komfort og livskvalitet til optimalt niveau for børn og voksne med behov for ekstra stabilitet (støtte) eller pleje og forebyggelse af tryksår mv.

sidbedre_artikel
To stole

Solid klinisk evidens for øget livskvalitet

Egentlig kan du bare observere brugerens ansigt og kropsholdning. Så snart SidBedre er indstillet og den sygdomsramte har fundet sig til rette i stolen, viser lettelsen og behaget sig tydeligt. SidBedre er imidlertid også testet grundigt på forskellige brugergrupper af en række eksperter, bl.a. på Ulster University, der konkluderer, at såvel funktionsevne, kropsholdning, kommunikation, lungefunktion og fordøjelse/appetit forbedres markant. Et resultat, der over et bredt spekter medfører en betydelig højere livskvalitet for brugerne. SidBedre har fx en beroligende og livsforbedrende effekt på patienter, som er ramt af Huntingtons sygdom, Parkinson, Sklerose, spasticitet, ALS, Demens og Alzheimer.

Siddemaskiner med optimeret komfort

SidBedre serien fra SeatingMatters er revolutionerende i forhold til positionering og trykforebyggelse og regnes med god grund for at være verdens førende indenfor siddemaskiner til børn og voksne med særlige behov. Det skyldes bl.a. de utallige muligheder for at optimere siddevinkel og støtte i sæde, ryg, nakke, hoved, ben og fødder. Men i daglig praksis er det nok mindst lige så vigtigt, at disse muligheder rent faktisk anvendes korrekt, fordi stolene er så nemme og hurtige at indstille helt uden brug af værktøj.

Lige fra junior til de tungeste vægtklasser

SidBedre byder på håndlavet kvalitet hele vejen igennem, og det brede sortiment omfatter flere farver og varianter fra junior til bariatriske versioner i alle vægtklasser. Alle modeller kan udstyres med tilt-funktion, der vipper sædet 30-45º. Desuden er siddemaskinerne designet med et minimum af skidtkroge for at lette rengøring og minimere smittefare.

SidBedre er et registreret varemærke, som forhandlers af A. P. Botved. Se det store udvalg her!

Ring 80 37 37 37og aftal tid for en demonstration af vores siddemaskiner.

Du er altid velkommen i vores showroom, men vi tager gerne modellerne med ud til jer.

Øget livskvalitet for beboer med Huntingtons Sygdom

”Tredje gang han satte sig i stolen, var det meget tydeligt, at der kom total ro på beboeren. Han faldt til ro, fik den afgrænsende fornemmelse, og hyggede sig i stolen.Før kom han ud af egen lejlighed gentagne gange for at søge tryghed hos kendt personale. Når han sad i stolen faldt han til ro, og befandt sig godt i egen lejlighed.Han har nærmest boet i stolen i weekenden, og de ufrivillige bevægelser, når han skulle have mad, var også aftagende. En kæmpe succes for beboeren."

- Anni Kristensen, Lokalleder i Ådalen og Livsgnisten plejehjem i Silkeborg Kommune

Kontakt

Jacob Wibroe
Jakob er uddannet ergoterapeut og Botveds projekt- og uddannelsesansvarlige indenfor rehabilitering og arbejdsmiljø. Desuden står han for de større loftliftprojekter øst for Storebælt.
Tlf:
44 50 37 44
Få nyheder fra Botved