Gå til hovedindhold

Persondata- og cookie-politik

Denne hjemmeside udbydes af:
A/S A.P.Botved
Nørrelundvej 5, 2730 Herlev

A/S A.P. Botved er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Privatlivspolitik og gældende lovgivning.

Personoplysningstyper og brug heraf

A/S A.P. Botved indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

Vi indsamler alene de nødvendige oplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, købshistorik, kreditoplysninger, cookies og IP-adresse.


Dine personlige oplysninger indsamles f.eks. i forbindelse med brug af hjemmesiden, oprettelse af en aftale eller ved en kreditvurdering.


A/S A.P. Botved bruger f.eks. dine personoplysninger til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser, statistik og analyser med henblik på forbedring af produkter, tjenester og teknologier samt visning af markedsføringsrelateret indhold og tilbud, der er tilpasset dine interesser, og gør dette tilgængeligt for dig via elektronisk post eller andre teknologier (når du har bedt om det).

Videregivelse af oplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller (ii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden; eller (iii) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med oprettelse af en aftale med os og i forbindelse med fremsendelse af materialer eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion samt mod, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er helt beskyttet mod nogen, som vil lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos A/S A.P. Botved, kan du rette henvendelse til os på info@botved.dk eller telefonnummer +45 44 94 22 22.

Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Hvor længe opbevares dine oplysninger?

A/S A.P.Botved gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi bruger cookies

Botved.dk bruger cookies til at indsamle bl.a. brugslaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så vi giver brugerne den bedste oplevelse af vores site. Vi bruger desuden også cookies til markedsføring.

Vi anvender cookies fra:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Dynamic Remarketing
  • Piwik
  • Doubleclick
  • Sleeknote

Disse cookies indsamler anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle personhenførbare data i form af IP-adresser. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan til enhver tid fravælge cookies (se nedenfor).

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smart phone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger botved.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data. 

Der er nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part.

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg.

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies.

Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org).

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Ændringer

Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik. A/S A.P.Botved forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre denne politik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside eller via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside botved.dk/privatlivspolitik. Det kan du tjekke ved at se på datoen nedenfor.

Kontakt Botved A/S

Mail: info@botved.dk 
Tlf.: +45 44 94 22 22.

 

Opdateret 24/5 2018